7.11.11

Αν η σεξουαλική σου ζωή δεν ..και Αν θες να γελάσεις πολύ!

Εχθές πήγα στην φοβερή παράσταση "Η σεξουαλική ζωή του κυρίου και της κυρίας Νικολαίδη" δια χειρός Δήμητρας Παπαδοπούλου.
Στην σκηνή ο Γιάννης Ζουγανέλης παριστάνει έναν ψυχοθεραπευτή απόφοιτο του πανεπιστημίου της Padova ή καλύτερα Πάδοβα, όπως το λέει ο ίδιος. Το ζευγάρι που τον επισκέπτεται είναι ο Κλέων Γρηγοριάδης και η Μαρία Λεκάκη, οι οποίοι παίζουν πολύ φυσικά και νιώθεις πράγματι πως παρακολουθείς ένα αληθινό ζευγάρι που θες να βοηθήσεις. Η παράσταση είναι καθαρά διαδραστική όπου όλοι μαζί γίναμε πια ένα group therapy και ψηφίζοντας 3-4 φορές καθορίσαμε την εξέλιξη του έργου και το είδαμε τελικά.
Θέλω να πω πως δεν έχει μειωμένο εισιτήριο εκτος από φοιτητικά-μαθητικά, αλλά να ξέρετε πως όπου και να κάτσεις βλέπεις και ακούς μια χαρά. Εγώ επειδή πήγα τελευταία στιγμή βρήκα τις δύο τελευταίες θέσεις πίσω πίσω στον αμφιθετρικά στημένο εξώστη (ναι, θα παίξω τζόκερ) με 17ευρω (αντι 23 της πλατείας) και όχι μόνο καταμετρήθηκαν οι ψήφοι μου (αφού τους μετράει η ταξιθέτρια και τους λέει στον Ζουγανέλη), αλλά μίλησα και κανονικά αφού δεν αφήνει κανέναν απ'έξω ο ψυχοθεραπευτής της ομάδας.
Σε αυτό το σημείο θέλω να παρακαλέσω ....Γνωρίζει κάποιος την Δήμητρα Παπαδοπούλου ή είσαι εσυ αυτή που διαβάζεις? Καταρχήν ευχαριστώ και καταδεύτερον θέλω παρακαλώ πολύ πριν σταματήσετε της παραστάσεις (δεν μπορώ να φανταστώ πότε θα είναι αυτο με τόσο κόσμο) να κάνετε την παράσταση με την κάθε εκδοχή που έχετε ετοιμάσει έτσι ώστε να δούμε τι συμβαίνει στην περίπτωση που είχαμε ψηφίσει το αντίθετο. Όχι τιποτά άλλο αλλά ό Ζουγα είπε πως χάσαμε ωραιότερη εκδοχή με αυτό που ψηφίσαμε και επίσης μου άρεσε η κατάληξη αυτού που ψήφισα αλλά θα ήθελα να δω μήπως η κατάληξη αυτού που δεν θα επέλεγα τελικά είναι καλύτερη και αλλάξω γνώμη. Θα βοηθούσε και την χώρα αυτό, καταλαβαίνετε.Ασέ που θα κόψετε και άλλα τόσα και άλλα τόσα εισητήρια. Τέλος να πω χίλια μπράβο! Τρελάθηκα στο γέλιο και πήρα και ωραία μηνύματα.
ΥΓ1. Τέλεια σκηνικά από Γιάννη Μουρίκη.
ΥΓ2. Αν είσαι κομπλεξικός πήγαινε να δεις πως γελάνε οι άλλοι, θα κάνεις αυτή την θεραπεία που γελάνε όλοι μαζί και νιώθουν καλύτερα..κάτι είναι κι αυτό! [an]

Δεν υπάρχουν σχόλια: