20.7.12

Αν θέλεις μια μικρή απόδραση \ If you like a trip


Και μετά από μια ωραία παράσταση στην Επίδαυρο, η διαμονή στο Ναύπλιο, έτσι για να καταλάβεις ταξιδάκι και καλοκαίρι ήταν μια μεγάλη έκπληξη.

 


Και φυσικά λέμε έκπληξη γιατί για όσους μένουν στην Αθήνα το Ναύπλιο είναι συνήθως ένα προορισμός…καφές-φαγητό-βόλτα και επιστροφή.
Πρώτα να πούμε ότι θαυμάζουμε το πόσο όμορφο και καλοδιατηρημένο είναι το Ναύπλιο.
Μείναμε στο Kyveli suites ( http://www.kyveli.com.gr/ ). Όμορφο παλιό καλοδιατηρημένο όμως κτίριο στο κέντρο της παλιάς πόλης. Είναι σε πολύ καλό σημείο γιατί είναι 2 στενά από το παραλιακό parking και στο καλύτερο σημείο για βολτίτσα με τα πόδια. Ο κύριος Λεωνίδας πάντα παρών, χαμογελαστός και υπερευγενικός. Το πρωινό ερχόταν στο δωμάτιο και υπήρχε mini-bar με νερό και πολλά φρούτα. Όλα όμορφα και πολύ γραφικά.





Κάναμε πολλά….
φαγητάκι μετά το θέατρο με τον Νίκο και τη Μαρία μέχρι τις 3 παρόλο που όλοι είχαμε πάει κατευθείαν από τη δουλειά μας, αλλά τι να κάνεις; η καλή παρέα σε κρατάει..
μπάνιο στην παραλία της Πλάκας το επόμενο πρωί, σε μια θάλασσα καθαρή και ζεστή τόσο που να θέλεις να κάθεσαι όσο πάει…
ποτάκι το βράδυ του Σαββάτου με μια έκπληξη….διακοπή ρεύματος σε όλη την πόλη για τουλάχιστον 1,5 ώρα, όπου κανένας δεν σηκώθηκε…άναψαν κεράκια και συνεχίσαμε. Απλώς φανταστείτε όλη την πόλη με κεράκια.
Με κάτι τέτοια καταφέρνεις να βγάλεις άλλη μια εργάσιμη εβδομάδα.
[if]

And after a good performance in Epidavros, we stayed in Nafplio which was a great surprise.
We stayed at Kyveli suites (http://www.kyveli.com.gr/). Pretty old but well maintained building in the old city center. It's a very good point because it is two blocks from the beach and the parking and a good spot to walk around the town. Mr. Leonidas always there, smiling and super polite. The breakfast was served in the room and there was mini-bar with water and lots of fruit. All beautiful and very picturesque.
We did some..
Food after the theatre with Nikos and Maria …
Swimming in Plaka beach the next morning in a very clear and warm water that we wanted to stay as far as it goes…
A drink on Saturday night with a surprise… the power was turned off throughout the town for at least 1.5 hours and we all enjoyed our drinks with candles. Just imagine it.
With that sort of things you can stand another working week in the summer.











 
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ειμαι απο το Ναυπλιο και δεν μπορω να πω πολλα,αλλα ειδικα το καλοκαιρι περναμε τελεια.Ευχαριστουμε για τα καλα λογια. Ελενη.