22.10.12

Αν δεν είδατε την κάρτα μας

Είχαμε την επιθυμία να βγάλουμε κάρτα…πρώτον γιατί ήταν κουραστικό να συλλαβίζουμε ξανά και ξανά την διεύθυνσή μας, δεύτερον γιατί ξεχνούσαμε να το πούμε στους φίλους-αλλά με καινούργια κάρτα δεν το ξεχνάς- και τρίτον  γιατί όταν βγάζαμε φωτογραφίες για να ανεβάσουμε στο blog από διάφορα μέρη ή ανθρώπους μας κοιτούσαν περίεργα. Επομένως δίνεις την καρτούλα και γλιτώνεις παραπάνω κουβεντούλες, μυστήρια βλεμματάκια και παρεξηγήσεις.
Φυσικά, οι ιδέες ήταν πολλές αλλά μας έκανε κλικ το παιχνίδι με τις σκιές, τις δικές μας σκιές.

Μας έβγαλε λοιπόν φωτογραφίες ο Γιώργος, που όπως καταλαβαίνετε αφού πρόκειται για εμάς τις δύο και για τέτοιο θέμα, το να βγει φωτογραφία σε φυσιολογική κατάσταση ήταν πολύ δύσκολο. Οι φωτογραφίες λοιπόν ήταν κάπως έτσι….Εντάξει, είναι ίσως λίγο σαν να απλώνουμε μπουγάδα…λίγο σαν να είμαστε χάλια νοικοκυρές που μας παίρνει μισή ώρα να διπλώσουμε ένα σεντόνι…αλλά έχουμε σκοπό να επέμβουμε στην φωτογραφία με την βοήθεια της Μαρίας - uinvite.



 …έκοψε μία Αναστασία από τη μία και μία Ιφιγένεια από την άλλη φωτογραφία, τις έκανε χρωματιστές σκιές και …..voila!!!!  Ευχαριστούμε Μαρία!!!!

 



Ελπίζουμε να σας αρέσει.  [An-If]


1 σχόλιο:

maria είπε...

Otan douleueis me anthrwpous pou kseroun ti theloun tote se ka8odhgoun swsta etsi wste na dhmiourgeis eikones me to einai kai to thelw tous. Xairomai pou sas arese! Xairomai pou bghke mia omorfh douleia! Euxaristoume gia thn empistosunh gia allh mia fora!