14.10.11

Αν φτιάχνεις ντουλάπα


Ήρθε αυτή η στιγμή που πρέπει να αλλάξουμε και πάλι τα ρούχα στις ντουλάπες.
Επειδή δεν βλέπω το όνειρό μου για χειμερινό και καλοκαιρινό δωμάτιο με αντίστοιχες ντουλάπες, να γίνεται πραγματικότητα, προχωράμε στο plan B. Όποτε χρειάζεται να κάνω αυτή την αλλαγή ψάχνω για κόλπα για να φτιάξω μία καλά οργανωμένη ντουλάπα, η οποία θα με βοηθάει να ντύνομαι πιο εύκολα και να μην «χάνομαι» όταν την ανοίγω.

     Μια πολύ καλή λύση είναι τα κουτιά, αρκεί να έχουμε τρόπο να ξέρουμε τι περιέχει το καθένα από αυτά. Είναι πολύ βολικά για τις ζώνες, τα φουλάρια, τις κάλτσες και όσα δεν μπορούν να γίνουν στοίβα. Με αυτόν τον τρόπο επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και καλάθια ψάθινα, που τοποθετώντας τα στα ράφια δημιουργείται ένα είδος συρταριού.




     Προσπαθείστε να βάζετε τα ρούχα σας όσο μπορείτε ανά χρώμα για να τα βρίσκετε πιο εύκολα όταν σκέφτεστε τον συνδυασμό που θέλετε να κάνετε.

     Τα κρεμαστά ρούχα ταξινομούνται με το μάκρος τους.

     Προσπαθώ τα ρούχα που δεν φοράω πολύ συχνά ( κυρίως τα μπουφάν, σακάκια κ.λπ ), να τα έχω σε σακούλες αποθήκευσης κυρίως για να δείχνει ομοιόμορφη η ντουλάπα και να μην μπερδεύεται το μάτι.

     Οπωσδήποτε καλό φωτισμό και αρωματικά που αγαπάμε για να μας φτιάχνει η διάθεση.





Και μια ωραία ιδέα αν δεν έχουμε χώρο για την αποθήκευση των ρούχων που αποσύρουμε είναι να τα βάλουμε σε ωραίες παλιού τύπου βαλίτσες, τις οποίες θα χρησιμοποιούμε σαν κομοδίνο.  [if]




bonus tip
http://www.easyclosets.com/                      
Site με ωραίες ιδέες και πρόγραμμα για να σχεδιάσετε τη δική σας ντουλάπα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: