23.3.12

Αν δεν ξέρεις το παρασκήνιο του iPad / If you don't know iPads backround

Σήμερα γέμισαν ουρές τα καταστήματα που πουλάνε το νέο iPad. Περίπου 2.500.000ευρώ δώσαμε οι Έλληνες. Δείτε εδώ εικόνες για την επίσημη πρώτη εμφάνιση του iPad3 ανά τον κόσμο. Αν ψάξετε στο διαδίκτυο θα βρείτε πολλά άρθρα σχετικά.
Ύστερα δείτε αυτό που ακούγεται λιγότερο κι εμείς προτιμάμε να μην γνωρίζουμε ίσως. Όσοι γνωρίζετε αγγλικά διαβάστε εδώ περισσότερα σχετικά με τις συνθήκες εργασίας στην Κίνα των ανθρώπων που τρέχουν για να βγάλουν στην αγορά τα iPad και γιατί τους αναγκάζουν πια να υπογράφουν ότι δεν θα αυτοκτονήσουν.
Δεν στηρίζω αυτό που κάνουν -εννοώ την αυτοκτονία- αλλά κι εμείς..Σπουδαίο το iPad, αλλά το ότι παράλληλα παίζεται και διαγωνισμός για το ποιός είναι πιο ηλίθιος από πίσω (εμείς που κάνουμε ουρές ή οι Κινέζοι που χάνουν την ζωή τους γι'αυτούς) την ώρα που άλλοι χρυσαφίζουν στις πλάτες μας κι εμείς πεινάμε και ξεφτιλιζόμαστε..Ας μην κρίνουμε τους Κινέζους όμως. Ας μην κρίνουμε κανέναν. Ας κάτσουμε να δούμε που θα καταλήξουμε σε λίγο εμείς που δεν βάζουμε μυαλό με τίποτα και τα πόδια μας τα χρησιμοποιούμε είτε για τις ουρές, είτε για να το βάζουμε στα πόδια. ΜΠΟ'Ι'ΚΟΤΑΖ!
If you want to know what's behind all these arrows for iPad3 read here. Stop buying things that cause pain to others who have no choice but working like dogs! BOYCOTT! [an]

Δεν υπάρχουν σχόλια: