29.11.13

Αν το Meet Market πάει Ρομάντσο


Το προηγούμενο σαββατοκύριακο βρεθήκαμε για άλλη μια φορά στο Meet Market. Αυτή τη φορά ήταν στα γραφεία του παλιού περιοδικού Ρομάντσο. Ο χώρος ήταν πολύ ωραίος και όπως πάντα ανακαλύψαμε θησαυρούς και ωραίους ανθρώπους. Έτσι είναι το Meet Market. Ξανασυναντάς γνωστούς, αλλά το πιο διασκεδαστικό είναι που βρίσκεις πάντα κάποιους νέους να ξεχωρίσεις, έτσι κι αυτή τη φορά ...
Αγαπήσαμε την ομάδα Little rocks με τα τρελά σχέδια και τη γλυκιά διάθεση. Δείτε τα έπιπλα και τα υφάσματα που μοιάζουν να ήρθαν από την χώρα του "ποτέ ποτέ" στο site τους εδώ. Πάντα με σεβασμό  στη φύση...Γειά σου Πετρούλα και παρέα!


Γνωρίσαμε την Όλγα και την Άννα που έδωσαν όνομα στις δημιουργίες τους εμπνευσμένες από τα ονόματα των σκύλων τους. Akira Mushi! Η φαντασία τους έφτασε στο να κάνουν μια σειρά ρούχων όπου η Ινδία συναντά την Ιαπωνία στην Ελλάδα. Ε, μα είναι καλές!!
Δείτε περισσότερα στο site τους.

Τα κορίτσια με την ρομάντικη διάθεση…. Δείτε τις δημιουργίες των Countryside εδώ.

Δείτε τις φωτογραφίες όσοι δεν πήγατε αλλά μπείτε και στα παρακάτω site για να δείτε περισσότερα από αυτούς που δεν κουράζονται να δημιουργούν.
http://www.reclockedcreations.blogspot.gr/
http://www.suburban.gr/
www.cmsunglasses.com

Και μην ξεχνάμε τον... http://holymustache.thecraftsmarket.com/
 





[an-if ]

Δεν υπάρχουν σχόλια: