1.5.12

Αν...θυμάσαι...και φτιάχνεις στεφάνι \ If...you remember...and you make a wreath


 
Καλό μήνα με μια όμορφη ημέρα που μυρίζει πραγματικά άνοιξη-καλοκαίρι!
Have a nice month with this beautiful day here in Greece that smells really spring and summer!

Ας κάνουμε τον κόπο να θυμηθούμε ότι η Πρωτομαγιά έχει εκτός από χαρακτήρα εποχικό και αγωνιστικό παγκοσμίως….είναι βασικό να μην ξεχνάμε. Είναι η Διεθνής Ημέρα Εργατών. Είναι ημέρα που χύθηκε αίμα για να έχουμε το εργασιακό οκτάωρο που αν δεν κάνω λάθος πολλοί από εμάς το βλέπουμε να χάνεται ή να γίνεται κάτι μεταλλαγμένο. Γι’ αυτό να μην τους κάνουμε τη χάρη να ξεχνάμε (http://www.sansimera.gr/articles/256). 
Let’s remember though that the 1st of May is the International Workers Day. It is the day that workers fight for eight-hour workday and which a lot of us lose it every day. So do not do them the favor and forget. (http://en.wikipedia.org/wiki/International_Workers'_Day)
Λίγο πριν πάμε σε φίλους να περάσουμε παρέα για να σιγουρέψουμε ότι αυτός ο μήνας και αυτή η εποχή θα είναι καλύτερη φτιάξαμε τα στεφάνια μας, γιατί τέτοια ημέρα είναι απλώς απαραίτητα. 
Just before we go to friends we made our wreaths, because in such a day is simply necessary.
Μου αρέσουν πολύ τα στεφάνια και έχω βρει και μερικά σχέδια για να έχουμε ιδέες για όλο τον χρόνο…δεν είναι ανάγκη να περιμένουμε την Πρωτομαγιά. 
I really love them so I found some of them to get ideas for all the seasons…no need to wait a special day. [if]





http://blog.hwtm.com/2010/11/real-parties-up-themed-birthday-party/

Δεν υπάρχουν σχόλια: